Måleriföretag Bromma

Måleriföretag Bromma, med känsla för genuin service!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Vet du någon som söker ett riktigt kompetent måleriföretag bromma med känsla för service?

Det är inte ovanligt att vårt måleriföretag Bromma brukar överraska sina kunder till det positiva. Vi sticker ödmjukt ut hakan och påstår att vi är ledadande i branschen. Våra medarbetare har gemensamt den mångåriga erfarenhet och kompetens som krävs för att nå vårt mål med att en nöjd kund är en kund som återkommer när det är dags igen. Vi arbetar utifrån branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Vi tar hand om dina önskemål och krav, så börja drömma om ditt kommande projekt redan nu!

 

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar och levererar, allt ifrån den mindre och stora renoveringen av dina drömmar. Entreprenadhuset betonar vikten av förtroende, trygghet och lugn i ett samarbete mellan uppdragsgivare och måleriföretag Bromma. Därför har du endast en kontaktperson från start till avslutande kvalitétssäkring. Enklast beskrivs vår entreprenad genom dessa punkter:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Emellanåt möts vi av skeptiska kunder som tyvärr varit missnöjda med tidigare samarbetspartners. Låt oss ändra på det!

När du hör av dej till måleriföretag Bromma så har vi rätt utbud på tjänster och material för alla våra kunder, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnationer, köksrenovering och utomhussnickerier. Sök upp oss så hjälper vi dig att hitta din stil utifrån dina önskemål och behov. Vi är måleriföretag Bromma med ordinära tips för bästa resultat. Vårt mål med att du ska vara glad och nöjd efter utfört arbete är inte förhandlingsbart! Så låt ditt måleriföretag Bromma göra jobbet så tror vi att du som kund kommer känna dig glad över att du kontaktade just vårt företag.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

12 + 5 =

Kontakta vår Entreprenad:

9 + 6 =