Måleri Sundbyberg

 

Måleri Sundbyberg lämnar inget åt slumpen

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Om du söker efter ett måleri Sundbyberg kan vi sannolikt hjälpa dig oavsett om du söker det lilla eller större projektet som ska göras, antingen privat eller om man så önskar i ett företag med vad allt det innebär.

Anledningen till att just måleri Sundbyberg sticker ut hakan och anser detta är att vi står för det där som andra påstår, dvs optimal branschkompetens med vår samlade erfarenhet. Vår service från start till mål är givetvis en självklarhet och innebär att du får en och samma kontaktperson för hela projektet.

Måleri Sundbyberg

Våra duktiga medarbetare gör allt för att ni ska känna en stor tillfredsställelse med utfört arbete eftersom vårat mål är att du ska bli väldigt nöjd. Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar alla dina önskemål. Entreprenadhuset jobbar målinriktat med bästa material för toppresultat och livslängd, en självklarhet för måleri Sundbyberg. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

När du hör av dig för måleri Sundbyberg så erbjuder vi ett omfattande utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så tar vi fram rätt utformning av ditt projekt. Vi inom måleri Sundbyberg strävar uteslutande efter och uppnår bästa tänkbara resultat, läs mer av våra recensioner på reco.se och bedöm själv om du tycker att vi har den branschvana som krävs för att din renovering ska bli så lyckad som du faktiskt önskar. Vårt mål med att du ska vara glad och nöjd efter utfört arbete är inte förhandlingsbart! Så låt ditt måleri Sundbyberg utföra jobbet.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider