Måleri Sundbyberg

Måleri Sundbyberg lämnar inget åt slumpen

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Om du söker efter ett måleri Sundbyberg kan vi sannolikt hjälpa dig oavsett om du söker det lilla eller större projektet som ska göras, antingen privat eller om man så önskar i ett företag med vad allt det innebär.

Anledningen till att just måleri Sundbyberg sticker ut hakan och anser detta är att vi står för det där som andra påstår, dvs optimal branschkompetens med vår samlade erfarenhet. Vår service från start till mål är givetvis en självklarhet och innebär att du får en och samma kontaktperson för hela projektet.

 

Våra duktiga medarbetare gör allt för att ni ska känna en stor tillfredsställelse med utfört arbete eftersom vårat mål är att du ska bli väldigt nöjd. Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar alla dina önskemål. Entreprenadhuset jobbar målinriktat med bästa material för toppresultat och livslängd, en självklarhet för måleri Sundbyberg. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

När du hör av dig för måleri Sundbyberg så erbjuder vi ett omfattande utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så tar vi fram rätt utformning av ditt projekt. Vi inom måleri Sundbyberg strävar uteslutande efter och uppnår bästa tänkbara resultat, läs mer av våra recensioner på reco.se och bedöm själv om du tycker att vi har den branschvana som krävs för att din renovering ska bli så lyckad som du faktiskt önskar. Vårt mål med att du ska vara glad och nöjd efter utfört arbete är inte förhandlingsbart! Så låt ditt måleri Sundbyberg utföra jobbet.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

12 + 14 =

Kontakta vår Entreprenad:

4 + 10 =