Måleri Stockholm

Måleriföretag Stockholm för alla

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Går du i renoveringstankar? Va kul tänker vi! Vill du anlita ett Måleri Stockholm vill vi tro att vi är rätt företag. Söker du allt i ett, dvs rätt kundvänlighet med serviceinriktad personal, mångårig branscherfarenhet och fingertoppskänsla när det gäller material samt ett kvalitativt arbete, så är du i goda händer hos oss på måleri Stockholm.

Entreprenadhuset står för förtroende och trygghet när det gäller kontakten mellan uppdragsgivare och måleri Stockholm. Du tilldelat en kontaktperson som tar hand om alla dina frågor och tankar kring din renovering, allt för att du ska känna att du möts på ett professionellt sätt. Vi jobbar enligt gängse normer:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

 

Vill du ha tips och förslag på produkter eller utformning så har vi ofta olika förslag, så fråga oss gärna.

Säker Vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet arbetar vi alltid utifrån. Detta gör att du som kund slipper bekymra dej för någonting.

Efter att kontakten är tagen med måleri Stockholm utför vi badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just din unika lösning utifrån dina önskemål och behov, Vi är måleri Stockholm som mer än gärna inleder ett samarbete med ditt projekt. Vi skäms heller inte för våra tusentals arbeten, läs därför gärna mer om våra fina recensioner på reco.se. Målsättningen är att du ska vara mer än nöjd utöver det vanliga med kundbemötande, projektering och utfört arbete hos ditt måleri Stockholm. Detta gör oss unika. Låt oss utföra ett gediget och väl utfört arbete för att förverkliga dina drömmar, det är du värd.

Vänta inte, se till att kontakta oss omgående så lovar vi att du som kund inte kommer att ångra dig!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

2 + 13 =

Kontakta vår Entreprenad:

10 + 15 =