Måleri Solna

Måleri Solna för livsnjutaren

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

När du känner att du väntat alldeles för länge med att renovera och vill ha ett seriöst måleri Solna kan vi med gott samvete säga att du kommit till rätt företag, oavsett om du söker som privatperson eller företag.

Med decennier av samlad erfarenhet, rätt kundbemötande och ett arbete utfört av professionella hantverkare kommer du få ett toppresultat på din renovering, tro inget annat. Det garanterar vi på måleri Solna.

När vi anlitas är vi noga med alltifrån material, rätt produkter och ger alltid ett serviceinriktat intryck där kunden är viktigast.

Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

 

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar alla dina önskemål. Entreprenadhuset jobbar enbart med högkvalitativt material för bästa livslängd, en självklarhet för måleri Solna. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Vi som jobbar med måleri Solna uppvisar ett lika stort som stolt utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så ser vi till att ta fram lösningar enligt din utformning, krav och önskemål. Är du osäker så kommer vi gärna med förslag. Vi på måleri Solna nöjer oss inte med det näst bästa. Är du nöjd så är vi nöjda. Det gör att vi brukar anlitas fler gånger, en bra affärsidé tycker vi. Gå gärna in på reco.se och läs våra kundrecensioner och bilda dig en uppfattning om du också vill anlita oss.

Det finns vissa saker vi aldrig förhandlar med. Kvalitét, känsla, service är viktiga hörnstenar för oss. Målet för måleri Solna är att få visa det för dig och vi försäkrar att du inte kommer ångra dig.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

9 + 7 =

Kontakta vår Entreprenad:

4 + 14 =