Måleri Solna

 

Måleri Solna för livsnjutaren

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Måleri Solna

När du känner att du väntat alldeles för länge med att renovera och vill ha ett seriöst måleri Solna kan vi med gott samvete säga att du kommit till rätt företag, oavsett om du söker som privatperson eller företag.

Med decennier av samlad erfarenhet, rätt kundbemötande och ett arbete utfört av professionella hantverkare kommer du få ett toppresultat på din renovering, tro inget annat. Det garanterar vi på måleri Solna.

När vi anlitas är vi noga med alltifrån material, rätt produkter och ger alltid ett serviceinriktat intryck där kunden är viktigast.

Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar alla dina önskemål. Entreprenadhuset jobbar enbart med högkvalitativt material för bästa livslängd, en självklarhet för måleri Solna. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Vi som jobbar med måleri Solna uppvisar ett lika stort som stolt utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så ser vi till att ta fram lösningar enligt din utformning, krav och önskemål. Är du osäker så kommer vi gärna med förslag. Vi på måleri Solna nöjer oss inte med det näst bästa. Är du nöjd så är vi nöjda. Det gör att vi brukar anlitas fler gånger, en bra affärsidé tycker vi. Gå gärna in på reco.se och läs våra kundrecensioner och bilda dig en uppfattning om du också vill anlita oss.

Det finns vissa saker vi aldrig förhandlar med. Kvalitét, känsla, service är viktiga hörnstenar för oss. Målet för måleri Solna är att få visa det för dig och vi försäkrar att du inte kommer ångra dig.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider