Måleri Järfälla

 

För bästa resultat, välj måleri Järfälla

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Ibland letar man med ljus och lykta efter något man inte tror sig kunna hitta.

Söker du privat eller rent av ditt företag efter ett genuint måleri Järfälla? Entreprenadhuset tycker det är viktigt att man som kund känner tillit och lugn med en familjär känsla inför våra uppdrag. Vi ger dig givetvis en och samma kontaktperson från start till mål eftersom du säkert värdesätter den personliga kontakten. Enklast beskrivs vår entreprenad på följande sätt:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Vi på Måleri Järfälla tycker du ska vara kräsen när du väljer. Erbjuder andra säkerhet? Kan de verkligen branschen? Har de rätt erfarenhet? Om du är osäker bör du välja Måleri Järfälla så du undviker ovälkomna överraskningar. Vi garantier att vi har allt av detta och jobbar med branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Allt för att du som kund ska känna att allt utförs fackmannamässigt från första penseldraget.

När du kommer i kontakt med måleri Järfälla så erbjuds du hjälp med allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt såsom köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi er med att titta på olika lösningar utifrån dina önskemål och behov. Vi är ditt måleri Järfälla och passar på att tipsa om våra fina recensioner från tidigare kunder på reco.se. Vår målsättning är att ni ska vara utomordentligt nöjda med allt ifrån vårt kundbemötande, projektering och vårt måleri Järfälla. Vi är kända för vårt engagemang och unika kunskap som främsta signum och gör oss närmast till ditt självklara val av er ombyggnation. Vi ser till att boka en träff för att få den exakta bilden av era önskemål och högt ställda mål med er renovering.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!
 
Måleri Järfälla
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider