Måleri Ekerö

 

Vi hjälper dig med Badrumsrenovering Bromma!

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Ångest över att det är alldeles för länge sedan du som privatperson eller företag renoverade? Måleri Ekerö är sannolikt lösningen på det problemet. Låt oss ta hand om grovjobbet, eller jobbet över huvud taget från start till mål.

Med mångårig erfarenhet, unikt kundbemötande och ett arbete utfört av professionella hantverkare kommer du få ett toppresultat på din renovering, det är ett löfte vi gärna ger på Måleri Ekerö. När vi anlitas utgår vi uteslutande från kunden och hens önskemål.

Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar samtliga projekt vi tar oss an. Entreprenadhuset jobbar enbart med högkvalitativt material för bästa livslängd och finish, en självklarhet för måleri Ekerö. Anser du precis som vi att den personliga kontakten är viktig? Låt oss då börja med att ge dig en personlig kontakt från början som du behåller till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Måleri Ekerö erbjuder ett gigantiskt utbud på arbetsinsatser. Badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier är vår specialitet. Vill du att vi kommer med förslag så har vi ofta många att välja emellan.

Kräsen? Bra, vi på måleri Ekerö nöjer oss inte förrän kunden är riktigt nöjd. Det gör att vi har anlitats upprepade gånger genom åren. Gå gärna in på reco.se och läs våra kundrecensioner och bilda dig en uppfattning om det är värt att kontakta oss. Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se

Det finns vissa saker vi aldrig förhandlar med. Vi tummar aldrig på kvalitét och service. Nej, då är vårt anseende alldeles för viktigt. För Måleri Ekerö har det blivit en livsstil att erbjuda endast det bästa till kunden. Du kommer förstå vad vi menar. Kontakta oss här!

 

Måleri Ekerö
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider