Måleri Ekerö

Vi hjälper dig med Badrumsrenovering Bromma!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Ångest över att det är alldeles för länge sedan du som privatperson eller företag renoverade? Måleri Ekerö är sannolikt lösningen på det problemet. Låt oss ta hand om grovjobbet, eller jobbet över huvud taget från start till mål.

Med mångårig erfarenhet, unikt kundbemötande och ett arbete utfört av professionella hantverkare kommer du få ett toppresultat på din renovering, det är ett löfte vi gärna ger på Måleri Ekerö. När vi anlitas utgår vi uteslutande från kunden och hens önskemål.

Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

 

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar samtliga projekt vi tar oss an. Entreprenadhuset jobbar enbart med högkvalitativt material för bästa livslängd och finish, en självklarhet för måleri Ekerö. Anser du precis som vi att den personliga kontakten är viktig? Låt oss då börja med att ge dig en personlig kontakt från början som du behåller till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Måleri Ekerö erbjuder ett gigantiskt utbud på arbetsinsatser. Badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier är vår specialitet. Vill du att vi kommer med förslag så har vi ofta många att välja emellan.

Kräsen? Bra, vi på måleri Ekerö nöjer oss inte förrän kunden är riktigt nöjd. Det gör att vi har anlitats upprepade gånger genom åren. Gå gärna in på reco.se och läs våra kundrecensioner och bilda dig en uppfattning om det är värt att kontakta oss.

Det finns vissa saker vi aldrig förhandlar med. Vi tummar aldrig på kvalitét och service. Nej, då är vårt anseende alldeles för viktigt. För Måleri Ekerö har det blivit en livsstil att erbjuda endast det bästa till kunden. Du kommer förstå vad vi menar.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

3 + 11 =

Kontakta vår Entreprenad:

11 + 7 =