Måleri Bromma

 

Måleri Bromma = Kvalitét

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Känner du att det är dags att ta tag i renoveringen som väntat alldeles för länge? Är du tveksam till att anlita någon och istället göra det själv men har brist på tid eller vana?

Oavsett varför du inte gjort slag i saken så tycker vi att du ska kontakta oss som sysslar med måleri Bromma. Då blir jobbet gjort och resultatet låter inte vänta på sig.

Med mångårig erfarenhet, unikt kundbemötande och ett arbete utfört av professionella hantverkare kommer du få ett toppresultat på din renovering, det är ett löfte vi gärna ger på måleri Bromma. När vi anlitas utgår vi uteslutande från kunden och hens önskemål.

Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar samtliga projekt vi tar oss an. Entreprenadhuset jobbar enbart med högkvalitativt material för bästa livslängd, en självklarhet för måleri Bromma. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

måleri Bromma erbjuder ett omfattande utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Är du osäker på lösning så har vi alltid lösningen. Vi på måleri Bromma nöjer oss enbart med det bästa. Är du nöjd så är vi nöjda. Det gör att vi brukar anlitas fler gånger, en bra affärsidé tycker vi. Gå gärna in på reco.se och läs våra kundrecensioner och bilda dig en uppfattning om det är värt att kontakta oss.

Det finns vissa saker vi aldrig förhandlar med. Kvalitét, känsla, service är vår överlevnad. Målet för måleri Bromma är att få visa det för dig och vi försäkrar att du inte kommer ångra dig.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
 
Kontakta oss här!
Måleri Bromma
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider