Måleri Bromma

Måleri Bromma = Kvalitét

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Känner du att det är dags att ta tag i renoveringen som väntat alldeles för länge? Är du tveksam till att anlita någon och istället göra det själv men har brist på tid eller vana?

Oavsett varför du inte gjort slag i saken så tycker vi att du ska kontakta oss som sysslar med måleri Bromma. Då blir jobbet gjort och resultatet låter inte vänta på sig.

Med mångårig erfarenhet, unikt kundbemötande och ett arbete utfört av professionella hantverkare kommer du få ett toppresultat på din renovering, det är ett löfte vi gärna ger på måleri Bromma. När vi anlitas utgår vi uteslutande från kunden och hens önskemål.

Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

 

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar samtliga projekt vi tar oss an. Entreprenadhuset jobbar enbart med högkvalitativt material för bästa livslängd, en självklarhet för måleri Bromma. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

måleri Bromma erbjuder ett omfattande utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Är du osäker på lösning så har vi alltid lösningen. Vi på måleri Bromma nöjer oss enbart med det bästa. Är du nöjd så är vi nöjda. Det gör att vi brukar anlitas fler gånger, en bra affärsidé tycker vi. Gå gärna in på reco.se och läs våra kundrecensioner och bilda dig en uppfattning om det är värt att kontakta oss.

Det finns vissa saker vi aldrig förhandlar med. Kvalitét, känsla, service är vår överlevnad. Målet för måleri Bromma är att få visa det för dig och vi försäkrar att du inte kommer ångra dig.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

1 + 12 =

Kontakta vår Entreprenad:

14 + 9 =