BADRUMSBUTIK

 

I vår badrumsbutik hittar ni allt för en lyckad badrumsrenovering med ett stort utbud av kakel, klinker och badrumsinredning. Våra erfarna och kunniga badrumsdesigners hjälper dig hitta lösningen för dig!

ENTREPRENAD

 

Med 30 års erfarenhet i branschen kan vi tryggt hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi har det som krävs för en lyckad renovering av kök, badrum, mindre projekt eller en mer omfattande renovering både för privatpersoner och företag.

BUTIKSMILJÖER

 

Vi utför etablering och ombyggnationer av verksamhetslokaler i hela Norden, både stora och små projekt. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

KÖK

 

Att renovera sitt kök kräver noga planering för bästa resultat. Låt oss hjälpa dig hela vägen från ritning till slutbesiktning. Vi gör din vision till verklighet!

Våra tjänster

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

Personlig rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

Allt för en lyckad renovering!

Entreprenadhuset i Bromma erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation i Stockholm. Vår totalentreprenad erbjuder en helhetslösning av ditt byggprojekt. I vår badrumsbutik hittar du allt för en lyckad badrumsrenovering med personlig service och ett brett utbud av kakel, klinkers och badrumsinredning. Vi hjälper dig med allt från golv till tak!

 

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Anna Q:

Proffsigt och vänligt bemötande från början till slut. Vi är supernöjda med det nya badrummet!

 

Per O:

Bra bemötande under hela renoverings-

processen, proffsiga och vänliga.

 

Karin G:

Entreprenadhuset har genomgående gjort ett fantastiskt arbete i vår totalrenovering.

 

Utförda arbeten