Fasadrenovering täby

Vi utför fasadrenovering

täby

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Fasadrenovering Täby 

Dessa kriterier arbetar vi utifrån.

  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.

Är ni osäker på hur och om det är dags för en renovering så kan ni alltid konsultera oss för råd och tips på en kommande renovering. Kontakta oss när du vill ha fasadarbetet professionellt utfört! Vi garanterar er ett slutresultat ni kommer att vara mycket nöjda med.

När ni anlitar oss för er fasadrenovering Täby så är vi med er hela vägen från första mötet till slutbesiktningen. En tydlig kommunikation vad som behövs göras och inga dolda avgifter, pålitlighet och säkerhet är vårt signum!
Så snart skador på fasaden upptäcks är det viktigt att åtgärda dessa, då hinner det inte bli någon större skada på huset. När slitaget hinner gå för långt så kan skadan öka snabbt. 

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

4 + 5 =

Kontakta vår Entreprenad:

10 + 8 =