Fasadrenovering Sundbyberg

Överlåt fasadrenovering Sundbyberg åt oss på Entreprenadhuset

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Letar du efter en pålitlig och kunnig entreprenör som kan ta hand om er fasadrenovering Sundbyberg? Då har ni kommit helt rätt när ni vänder er till oss på Entreprenadhuset! Helhetslösningar är vårt signum och vårt motto är att våra kunder alltid ska vara riktigt nöjda när slutbesiktningen stundar. Det brukar vara aktuellt med en fasadrenovering när missfärgningar, skador och sprickor börjar visa sig eller när putsen börjar släppa. För att få insikt i exakt hur mycket som behöver åtgärdas på fastigheten så bör man rådgöra med någon som verkligen kan detta med fasadrenovering. Det är då som sökandet efter duktiga och kompetenta hantverkare börjar. Att hitta rätt hantverkare som har lång erfarenhet och gediget kunnande kan verka svårt, särskilt när man vill ha ett säkerställt slutresultat och garantier på arbetet. Det är då som vi på Entreprenadhuset gör det enkelt och smidigt för er.

När vi exempelvis utför en fasadrenovering Sundbyberg så träffas vi på den tilltänkta arbetsplatsen för ett möte där vi kan få klarhet i exakt vad som behövs göras på just er byggnad. Då kan vi komma fram till en offert och planering av arbetet som ni får ta ställning till. Därefter kan våra oerhört kunniga hantverkare på just fasadrenovering påbörja sitt arbete och processen är i gång. Givetvis har vi en god kommunikation med er under resans gång, alltför att undvika missförstånd och frågetecken på det som utförs. Sedan när vi når slutet av renoveringen så genomförs en slutbesiktning där allting noggrant kontrolleras och säkerställs.

Vi löser fasadrenovering Sundbyberg åt er när ni söker en pålitlig entreprenör som gör arbetet som utlovats. Men lång erfarenhet i branschen, närmare bestämt trettio år så kan vi sticka ut hakan och säga att vi kan vår sak. Men för den skull har vi inte blivit bekväma utan vi håller oss alltid alerta och arbetar utifrån aktuella branschregler och ett stort engagemang för våra kunder. Fasadrenovering Sundbyberg är vår sak! Välkommen.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

1 + 8 =

Kontakta vår Entreprenad:

9 + 12 =