Fasadrenovering Stockholm

 

Vi utför fasadrenovering Stockholm!

Vi hjälper dig med fasadrenovering Stockholm, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

Givetvis utför vi fasadrenovering Bromma efter rådande branschregler från Säker Vatten, Byggmästareföreningen och Byggkeramikrådet.

När fasaden börjar se sliten och smutsig ut eller om det till exempel börjar falla ned putsbitar är det dags för en fasadrenovering. Frånsett vilken typ av fasadtyp ni har så kan vi på Entreprenadhuset hjälpa er med fasadarbetet. Att underhålla och renovera fasaden på byggnaden är viktigt, fasaden är det yttersta skyddet mot väder och vind och ska hålla under lång tid. Vi utför fasadrenovering Stockholm högkvalitativt och med rutinerade hantverkare som genomför arbetet på ett säkert och regelmässigt sätt.

Känn dig trygg när vi hjälper dig med fasadrenovering Stockholm!

Välj alltid hantverkare och firmor med omsorg! Det lönar sig alltid i längden, särskilt gällande garantier och försäkringar. På Entreprenadhuset besitter vi den rätta kompetensen och erfarenheten som krävs för att utföra fasadrenovering Stockholm av yppersta klass, ni kommer inte att bli besvikna när ni anlitar oss.

De kriterier vi arbetar utifrån är att vi:

 • Arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.
 • Sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.

Är ni osäker på hur och om det är dags för en renovering så kan ni alltid konsultera oss för råd och tips på en kommande renovering. Kontakta oss när du vill ha fasadarbetet professionellt utfört! Vi garanterar er ett slutresultat ni kommer att vara mycket nöjda med.

När ni anlitar oss för er fasadrenovering Stockholm så är vi med er hela vägen från första mötet till slutbesiktningen. En tydlig kommunikation vad som behövs göras och inga dolda avgifter, pålitlighet och säkerhet är vårt signum! Kontakta oss här!

Så snart skador på fasaden upptäcks är det viktigt att åtgärda dessa, då hinner det inte bli någon större skada på huset. När slitaget hinner gå för långt så kan skadan öka snabbt. En god investering är att se över fastigheten med jämna mellanrum och renovera direkt de skador som uppstått, då kommer bygganden få en mycket längre livstid.

När det är dags för fasadrenovering Stockholm så kan vi hjälpa er, kvalitativt och säkert!

”Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

”Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
– Anders B

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

 • Renovering, om- och tillbyggnad
 • Projektledning
 • Våtrumsspecialister
 • Målning invändigt och utvändigt
Fasadrenovering Stockholm
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider