Fasadrenovering Sollentuna

 

Överlåt fasadrenovering Sollentuna åt oss på Entreprenadhuset

När det är dags för fasadrenovering Sollentuna så hjälper vi dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Fasadrenovering i Sollentuna

Letar du efter en pålitlig och kunnig entreprenör som kan ta hand om er fasadrenovering Sollentuna? Då har ni kommit helt rätt när ni vänder er till oss på Entreprenadhuset! Helhetslösningar är vårt signum och vårt motto är att våra kunder alltid ska vara riktigt nöjda när slutbesiktningen stundar. Det brukar vara aktuellt med en fasadrenovering när missfärgningar, skador och sprickor börjar visa sig eller när putsen börjar släppa. För att få insikt i exakt hur mycket som behöver åtgärdas på fastigheten så bör man rådgöra med någon som verkligen kan detta med fasadrenovering.

Vi löser fasadrenovering Sollentuna åt er när ni söker en pålitlig entreprenör som gör arbetet som utlovats. Men lång erfarenhet i branschen, närmare bestämt trettio år så kan vi sticka ut hakan och säga att vi kan vår sak. Men för den skull har vi inte blivit bekväma utan vi håller oss alltid alerta och arbetar utifrån aktuella branschregler och ett stort engagemang för våra kunder. Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider