Fasadrenovering Sollentuna

Överlåt fasadrenovering sollentuna åt oss på Entreprenadhuset

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Fasadrenovering i Sollentuna 

Letar du efter en pålitlig och kunnig entreprenör som kan ta hand om er fasadrenovering Sollentuna? Då har ni kommit helt rätt när ni vänder er till oss på Entreprenadhuset! Helhetslösningar är vårt signum och vårt motto är att våra kunder alltid ska vara riktigt nöjda när slutbesiktningen stundar. Det brukar vara aktuellt med en fasadrenovering när missfärgningar, skador och sprickor börjar visa sig eller när putsen börjar släppa. För att få insikt i exakt hur mycket som behöver åtgärdas på fastigheten så bör man rådgöra med någon som verkligen kan detta med fasadrenovering.

Vi löser fasadrenovering Sollentuna åt er när ni söker en pålitlig entreprenör som gör arbetet som utlovats. Men lång erfarenhet i branschen, närmare bestämt trettio år så kan vi sticka ut hakan och säga att vi kan vår sak. Men för den skull har vi inte blivit bekväma utan vi håller oss alltid alerta och arbetar utifrån aktuella branschregler och ett stort engagemang för våra kunder. 

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

7 + 7 =

Kontakta vår Entreprenad:

14 + 4 =