Fasadrenovering lidingö

Fasadrenovering Lidingö? Kontakta Entreprenadhuset för en garanterat bra jobb

När du vill utföra en fasadrenovering Lidingö så hjälper vi dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Fasadrenovering på Lidingö som möter dina förväntningar

Vad innebär en fasadrenovering kan man fråga sig? Enkelt kan man beskriva det som att man ser över huset i fråga oerhört noggrant, lagar det som behövs och putsar upp det. Detta kommer att ge byggnaden en längre livstid och bibehålla sitt värde. Man tar hand om sin investering helt enkelt!

När ni vänder er till oss för er fasadrenovering Lidingö så bokar vi in ett möte på den tilltänkta arbetsplatsen. Då får vi en mer exakt bild av hur omfattande fasadrenovering som behövs. Därefter kan vi ge er en rimlig offert och ett besked på hur tidsomfattande det rör sig om. Om ni tar ett beslut att gå vidare med oss så kör vi igång med våra duktiga hantverkare som alltid utför arbetet av högsta kvalité och säkerhet.

Söker ni kunniga hantverkare som kan utföra fasadrenovering Lidingö utan en massa problem och missförstånd? Vi vet att det finns en uppsjö av hantverkare och firmor som utgör sig för att vara duktiga men som inte arbetat med branschregler och fackmannamässigt. Detta innebär alltid en risk och man kan inte räkna med ett säkerställt resultat. Kontakta oss här!

 

Fasadrenovering Lidingö
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider