Fasadrenovering lidingö

Vi har den rätta kompetensen när det gäller Fasadrenovering

lidingö

 

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Fasadrenovering på Lidingö 

Vad innebär en fasadrenovering kan man fråga sig? Enkelt kan man beskriva det som att man ser över huset i fråga oerhört noggrant, lagar det som behövs och putsar upp det. Detta kommer att ge byggnaden en längre livstid och bibehålla sitt värde. Man tar hand om sin investering helt enkelt!
När ni vänder er till oss för er fasadrenovering Lidingö så bokar vi in ett möte på den tilltänkta arbetsplatsen. Då får vi en mer exakt bild av hur omfattande fasadrenovering som behövs. Därefter kan vi ge er en rimlig offert och ett besked på hur tidsomfattande det rör sig om. Om ni tar ett beslut att gå vidare med oss så kör vi igång med våra duktiga hantverkare som alltid utför arbetet av högsta kvalité och säkerhet.

Söker ni kunniga hantverkare som kan utföra fasadrenovering Lidingö utan en massa problem och missförstånd? Vi vet att det finns en uppsjö av hantverkare och firmor som utgör sig för att vara duktiga men som inte arbetat med branschregler och fackmannamässigt. Detta innebär alltid en risk och man kan inte räkna med ett säkerställt resultat. 

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

14 + 7 =

Kontakta vår Entreprenad:

6 + 4 =