Fasadrenovering Järfälla

 

Fasadrenovering Järfälla, vi kan vår sak!

Behöver du hjälp med fasadrenovering Järfälla? Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Har ni tagit beslutet att göra någonting åt fasaden på huset? Eller börjar företagets fastighet att förfalla en aning? Oavsett vilket så är det ett mycket klokt beslut att påbörja en fasadrenovering i tid, det tjänar man mycket på i längden. Skador på fasaden kan visa sig på flera olika sätt, exempelvis att putsen lossnar eller spricker. Det kan också visa sig i form av frostspänningar och armeringar som rostar. Det är mycket som kan hända beroende på om fasaden är av puts, tegel eller trä. Vi hanterar samtliga material och kan utföra alltifrån lättare underhållsarbeten till kompletta fasadrenoveringar. Vi har rutinen och expertisen i vårt företag och har gjort den här typen av arbeten i över trettio år. Gedigen kunskap bland våra projektledare och hantverkare, vi kan garantera er ett fantastiskt slutresultat av er fasadrenovering Järfälla.

Hör av dig när du vill ha hjälp med fasadrenovering Bromma

Innan vi kan ge er en offert på projektet så träffas vi och går igenom vilken åtgärd just er fastighetsfasad kommer att behöva genomgå. Vi gör en analys av fasadens skick så att vi att vi kan säkerställa vilken åtgärd som är lämpligast just för er fasadrenovering Järfälla. När ni underhåller er fasad regelbundet och lagar mindre skador direkt när de uppkommer så är det ett effektivt sätt att undvika kommande kostnader. Att ha en välvårdad och underhållen fasad ökar värdet på fastigheten.

När man exempelvis utför en fasadrenovering kan det vara idé att se över isoleringen och energiförbrukningen. Där kan våra experter kan hjälpa er att se om en tilläggsisolering kan löna sig i längden när man ändå utför en fasadrenovering Järfälla.

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Vill du anlita ett pålitligt och kunnigt företag som ger dig garantier för att din renovering kommer att bli lyckad så ska du anlita oss på Entreprenadhuset.

Vi ser framemot att hjälpa till med er fasadrenovering Järfälla och kommer göra er mycket nöjda med slutresultatet. En välrenoverad fasad är en investering! Kontakta oss här!

fasadrenovering Järfälla
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider