Fasadrenovering Järfälla

Fasadrenovering Järfälla, vi kan vår sak!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har ni tagit beslutet att göra någonting åt fasaden på huset? Eller börjar företagets fastighet att förfalla en aning? Oavsett vilket så är det ett mycket klokt beslut att påbörja en fasadrenovering i tid, det tjänar man mycket på i längden. Skador på fasaden kan visa sig på flera olika sätt, exempelvis att putsen lossnar eller spricker. Det kan också visa sig i form av frostspänningar och armeringar som rostar. Det är mycket som kan hända beroende på om fasaden är av puts, tegel eller trä. Vi hanterar samtliga material och kan utföra alltifrån lättare underhållsarbeten till kompletta fasadrenoveringar. Vi har rutinen och expertisen i vårt företag och har gjort den här typen av arbeten i över trettio år. Gedigen kunskap bland våra projektledare och hantverkare, vi kan garantera er ett fantastiskt slutresultat av er fasadrenovering Järfälla.

Innan vi kan ge er en offert på projektet så träffas vi och går igenom vilken åtgärd just er fastighetsfasad kommer att behöva genomgå. Vi gör en analys av fasadens skick så att vi att vi kan säkerställa vilken åtgärd som är lämpligast just för er fasadrenovering Järfälla. När ni underhåller er fasad regelbundet och lagar mindre skador direkt när de uppkommer så är det ett effektivt sätt att undvika kommande kostnader. Att ha en välvårdad och underhållen fasad ökar värdet på fastigheten.

När man exempelvis utför en fasadrenovering kan det vara idé att se över isoleringen och energiförbrukningen. Där kan våra experter kan hjälpa er att se om en tilläggsisolering kan löna sig i längden när man ändå utför en fasadrenovering Järfälla.
Vill du anlita ett pålitligt och kunnigt företag som ger dig garantier för att din renovering kommer att bli lyckad så ska du anlita oss på Entreprenadhuset.
Vi ser framemot att hjälpa till med er fasadrenovering Järfälla och kommer göra er mycket nöjda med slutresultatet. En välrenoverad fasad är en investering!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

15 + 9 =

Kontakta vår Entreprenad:

9 + 2 =