Fasadrenovering Ekerö

 

Fasadrenovering Ekerö, en lönsam investering

När du vill utföra en fasadrenovering Ekerö så hjälper vi dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

När det handlar om byggnadens fasad så ska man tänka på vad mycket den får utstå i form av väder och vind. Den ska stå emot allt detta år ut och år in och skydda huset från yttre påfrestningar. Det är inte konstigt att det med tiden uppstår skador, sprickor och missfärgningar som behöver åtgärdas. Puts som faller bort och fallerar med tiden. Om man inte tar hand om fasaden med underhåll och renovering så kan det bli en dyr historia på sikt. Huruvida det är tegel, puts eller träfasad spelar ingen roll för vår del, vi har kunnandet och erfarenheten oavsett material. Vi har gjort detta länge och vi har samlat all expertis under samma tak då vi är en totalentreprenör med helhetslösningar åt våra kunder.

Vi utför en bra fasadrenovering Ekerö

Genom att anlita oss på Entreprenadhuset för er kommande fasadrenovering Ekerö så är ni i oerhört kunniga, rutinerade och trygga händer. Vi vänder oss både till privatpersoner och företagskunder för olika uppdrag och renoveringar. Var kräsen när du ska välja entreprenör och hantverkare för din fasadrenovering Ekerö. Då spar du både tid och pengar! Hur stor och omfattande en fasadrenovering blir beror på många aspekter. Det kan vara allt ifrån några timmars arbete till ett flera veckors projekt. Vi kan hjälpa er att göra en bedömning av läget av just er fasads behov och därefter komma med en offert och renoveringsplan.

Precis så är det, tar man hand om fastighetens fasad då bibehåller den sitt värde och skyddar huset under en längre tid. Det är väl investerade pengar anser vi. Planerar du en fasadrenovering Ekerö så hjälper vi gärna dig vidare, kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Våra hantverkare arbetar hårt för nå ett hållbart resultat samt med de bästa materialen som håller högsta klass. Vi vill säkerställa att du som kund får de bästa garantierna och känner dig tillfreds med slutresultatet när vi är klara med just er fasadrenovering Ekerö. Kontakta oss här!

Fasadrenovering Ekerö
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider