Fasadrenovering Ekerö

Fasadrenovering Ekerö, en lönsam investering

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

När det handlar om byggnadens fasad så ska man tänka på vad mycket den får utstå i form av väder och vind. Den ska stå emot allt detta år ut och år in och skydda huset från yttre påfrestningar. Det är inte konstigt att det med tiden uppstår skador, sprickor och missfärgningar som behöver åtgärdas. Puts som faller bort och fallerar med tiden. Om man inte tar hand om fasaden med underhåll och renovering så kan det bli en dyr historia på sikt. Huruvida det är tegel, puts eller träfasad spelar ingen roll för vår del, vi har kunnandet och erfarenheten oavsett material. Vi har gjort detta länge och vi har samlat all expertis under samma tak då vi är en totalentreprenör med helhetslösningar åt våra kunder.

Genom att anlita oss på Entreprenadhuset för er kommande fasadrenovering Ekerö så är ni i oerhört kunniga, rutinerade och trygga händer. Vi vänder oss både till privatpersoner och företagskunder för olika uppdrag och renoveringar. Var kräsen när du ska välja entreprenör och hantverkare för din fasadrenovering Ekerö. Då spar du både tid och pengar! Hur stor och omfattande en fasadrenovering blir beror på många aspekter. Det kan vara allt ifrån några timmars arbete till ett flera veckors projekt. Vi kan hjälpa er att göra en bedömning av läget av just er fasads behov och därefter komma med en offert och renoveringsplan.

Precis så är det, tar man hand om fastighetens fasad då bibehåller den sitt värde och skyddar huset under en längre tid. Det är väl investerade pengar anser vi. Planerar du en fasadrenovering Ekerö så hjälper vi gärna dig vidare, kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Våra hantverkare arbetar hårt för nå ett hållbart resultat samt med de bästa materialen som håller högsta klass. Vi vill säkerställa att du som kund får de bästa garantierna och känner dig tillfreds med slutresultatet när vi är klara med just er fasadrenovering Ekerö.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

4 + 14 =

Kontakta vår Entreprenad:

1 + 11 =