Fasadrenovering Bromma

Hitta rätt när det kommer till fasadrenovering Bromma!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Dags för fasadrenovering på er fastighet? Är den av omfattande karaktär eller endast en lättare uppfräschning? Ibland behöver man rådgöra med en expert om vad som behövs göras och i vilken ordning. Att underhålla sin fasad på byggnaden är en investering på sikt, det gör att den bibehåller sitt värde och får en länge livslängd. Det gäller att göra någonting åt sprickor och skador i tid så de inte ställer till med större skada med tiden.
Husets fasad ska stå emot både väder och vind på lång sikt, det blir en hel del påfrestningar och kräver sitt underhåll och reparation med åren. När vi träffas för en konsultation undersöker vi fasaden för att se hur omfattande renovering som vi råder er till att genomföra för just er fasadrenovering Bromma. Ibland räcker det med endast en lätt underhållning och vissa gånger är det mer som behöver åtgärdas och renoveras. Det lönar sig att se om husets fasad i tid!

När du väljer att anlita oss på Entreprenadhuset för er fasadrenovering Bromma så kan vi garantera er ett problemfritt samarbete. Våra kompetenta yrkesmän som utför arbetet fackmannamässigt och säkert kommer att göra ett suveränt arbete med er fasad. När dagen kommer när det är dags för slutbesiktning ska du som kund känna dig trygg och nöjd med slutresultatet.

Med vår expertis gällande fasadrenovering så kommer du att vara utomordentligt nöjd när slutresultatet levereras. Vi är oerhört hängivna våra uppdrag, oavsett storlek på projektet. När det kommer till just fasadrenovering Bromma så har vi självförtroendet att säga att vi är ledande inom vår bransch och vi är duktiga på det vi gör! Med våra trettio års erfarenhet bakom oss så har vi samlat på oss en ordentlig kunskapsbank när det gäller metoder och material. Givetvis utför vi fasadrenovering Bromma efter rådande branschregler från Säker Vatten, Byggmästareföreningen och Byggkeramikrådet.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

2 + 11 =

Kontakta vår Entreprenad:

10 + 9 =