Byggfirma Täby

 

Lösningen finns hos Byggfirma Täby

När du söker en byggfirma Täby så hjälper vi dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. 

En byggfirma Täby som går att lita på!

Hög tid att renovera huset eller företaget? Ofta har man gått och funderat på att få saker gjorda utan att göra något åt saken av olika anledningar. Därför kommer denna Byggfirma Täby att hjälpa dig om du vill slippa kaoset med att göra det själv. Vi har branschkunskapen, med vad allt det innebär. Våra medarbetare har omfattande erfarenheter och alternativa lösningar för den som vill ha tips och råd. och som ett resultat av det kan denna byggfirma erbjuda alltifrån ombyggnationer av kök, badrum och andra utrymmen. Kontor och företag? Lugn, Byggfirma Täby löser dina problem där också. Kort beskrivet så jobbar vi med stambyten, anpassningar av lokaler, etablering av butiker, ombyggnad av kontor, montering av inredning och uppbyggnad av showrooms.

Vi jobbar över hela Norden och var våra uppdrag än är så har vi lärt oss att det viktigaste för våra uppdragsgivare är tillit, service, hållna tidsplaner och pris. Vi väljer att se denna kravbild som något positivt, det gör att vi ständigt utvecklas och skaffar mer erfarenhet och något vi dragit nytta av, utan krav stannar verksamheten. Så letar du en Byggfirma Täby så kontakta oss i dag,

Allt sedan vi etablerade Entreprenadhuset har vi strävat efter att bli så snabba och effektiva som möjligt, utan att tumma på resultatet. Byggfirma Täby vill att du ska känna dig lugn och avslappnad och så minimerar vi missförstånd. Därför kommer du tilldelas en kontaktperson när du kontaktar oss. Kontakta oss här

Byggfirma Täby
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider