Byggfirma Täby

Lösningen finns hos Byggfirma Täby

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

Vi jobbar över hela Norden och var våra uppdrag än är så har vi lärt oss att det viktigaste för våra uppdragsgivare är tillit, service, hållna tidsplaner och pris. Vi väljer att se denna kravbild som något positivt, det gör att vi ständigt utvecklas och skaffar mer erfarenhet och något vi dragit nytta av, utan krav stannar verksamheten. Så letar du en Byggfirma Täby så kontakta oss i dag,

Allt sedan vi etablerade Entreprenadhuset har vi strävat efter att bli så snabba och effektiva som möjligt, utan att tumma på resultatet. Byggfirma Täby vill att du ska känna dig lugn och avslappnad och så minimerar vi missförstånd. Därför kommer du tilldelas en kontaktperson när du kontaktar oss.

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

Varför anlita Entreprenadhuset?

30 års erfarenhet

Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

Trygga händer

Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

Bred kompetens

Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

Offertförfrågan
close slider