Byggfirma Sundbyberg

 

Du är värd byggfirma Sundbyberg

Vi som byggfirma Sundbyberg hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Har du funderat på att göra om och renovera ditt hem eller är det företaget som är först på tur? Då ska du vända dig till byggfirma Sundbyberg för bästa hjälp. Vi på byggfirma Sundbyberg har din helhetslösning på ditt framtida projekt, oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Sundbyberg med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med olika anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

Byggfirma Sundbyberg hjälper dig om du vill undvika problem

Vi har en tydlig strategi som är lika enkel som självklar när det gäller vårt företag. Ge helt enkelt våra uppdragsgivare det de vill ha. Genom vår omfattade erfaren har vi lärt oss vad kunden vill ha. Vi värnar om förtroendet du ger oss, att vara exceptionellt serviceinriktade och att våra projektledare alltid ser till att tidsplanen över projektet hålls. Dessa löften gör att vi alltid ser till att vara på tå för våra kunder. Varför göra det svårare än så, en nöjd kund gör att vi är lika nöjda.

När du kontaktar Entreprenadhuset, din byggfirma Sundbyberg, så står vi för konsultation och planering. Vi leder arbetet från ritbordet till slutbesiktning och upprätthåller rätt branschregler så inga oönskade överraskningar dyker under eller efter utfört arbete. Tillsammans ser vi till att hitta rätt stil och de rätta färgerna. Vi använder uteslutande material från branschledande och pålitliga underleverantörer.

Vi på Entreprenadhuset är effektiva och ger dig direkt en kontaktperson så vi inte försenar något i onödan. Ger du byggfirma Sundbyberg förtroendet så ser vi till att presentera det bästa av oss själva, alltifrån klassiska till mer moderna stilar av våra byggnationer.

Övertygad? Bra, då ser vi fram emot en första kontakt och konsultation. Välkommen! Kontakta oss här

Byggfirma Sundbyberg
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider