Byggfirma Sundbyberg

Du är värd byggfirma Sundbyberg

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har du funderat på att göra om och renovera ditt hem eller är det företaget som är först på tur? Då ska du vända dig till byggfirma Sundbyberg för bästa hjälp. Vi på byggfirma Sundbyberg har din helhetslösning på ditt framtida projekt, oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Sundbyberg med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med olika anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

Vi har en tydlig strategi som är lika enkel som självklar när det gäller vårt företag. Ge helt enkelt våra uppdragsgivare det de vill ha. Genom vår omfattade erfaren har vi lärt oss vad kunden vill ha. Vi värnar om förtroendet du ger oss, att vara exceptionellt serviceinriktade och att våra projektledare alltid ser till att tidsplanen över projektet hålls. Dessa löften gör att vi alltid ser till att vara på tå för våra kunder. Varför göra det svårare än så, en nöjd kund gör att vi är lika nöjda.

När du kontaktar Entreprenadhuset, din byggfirma Sundbyberg, så står vi för konsultation och planering. Vi leder arbetet från ritbordet till slutbesiktning och upprätthåller rätt branschregler så inga oönskade överraskningar dyker under eller efter utfört arbete. Vi ser tillsammans till att hitta rätt stil och de rätta färgerna. Vi använder uteslutande material från branschledande och pålitliga underleverantörer.
Vi på Entreprenadhuset är effektiva och ger dig direkt en kontaktperson så vi inte försenar något i onödan. Ger du byggfirma Sundbyberg förtroendet så ser vi till att presentera det bästa av oss själva, alltifrån klassiska till mer moderna stilar av våra byggnationer.
Övertygad? Bra, då ser vi fram emot en första kontakt och konsultation. Välkommen!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

15 + 6 =

Kontakta vår Entreprenad:

3 + 9 =