Byggfirma Stockholm

Lösningen finns hos Byggfirma Stockholm

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Hög tid att renovera huset eller företaget? Ofta har man gått och funderat på att få saker gjorda utan att göra något åt saken av olika anledningar. Byggfirma Stockholm hjälper dig om du vill slippa kaoset med att göra det själv. Vi har branschkunskapen, med vad allt det innebär. Våra medarbetare har omfattande erfarenheter och alternativa lösningar för den som vill ha tips och råd. Byggfirma Stockholm erbjuder alltifrån ombyggnationer av kök, badrum och andra utrymmen. Kontor och företag? Lugn, Byggfirma Stockholm löser dina problem där också. Kort beskrivet så jobbar vi med stambyten, anpassningar av lokaler, etablering av butiker, ombyggnad av kontor, montering av inredning och uppbyggnad av showrooms.

Vi jobbar över hela Norden och var våra uppdrag än är så har vi lärt oss att det viktigaste för våra uppdragsgivare är tillit, service, hållna tidsplaner och pris. Vi väljer att se denna kravbild som något positivt, det gör att vi ständigt utvecklas och skaffar mer erfarenhet och något vi dragit nytta av, utan krav stannar verksamheten.

Allt sedan vi etablerade Entreprenadhuset har vi strävat efter att bli så snabba och effektiva som möjligt, utan att tumma på resultatet. Byggfirma Stockholm vill att du ska känna dig lugn och avslappnad och så minimerar vi missförstånd. Därför kommer du tilldelas en kontaktperson när du kontaktar oss. Hos Byggfirma Stockholm är vi alltid uppdaterade och arbetar uteslutande efter gängse normer och standardiseringar. På så sätt blir alltid jobbet rätt utfört och så undviker vi ovälkomna missöden, exempelvis i våtutrymmen. Byggfirma Stockholm har allt för ett lyckat renoveringsresultat. Vi hjälper dig med konsultation och planering till att hitta rätt val av stil och färgval. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina partners. Låt oss visa att vi är att lita på!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

2 + 10 =

Kontakta vår Entreprenad:

14 + 1 =