Byggfirma Stockholm

 

Lösningen finns hos Byggfirma Stockholm

När du söker en byggfirma Stockholm så hjälper vi dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Hög tid att renovera huset eller företaget? Ofta har man gått och funderat på att få saker gjorda utan att göra något åt saken av olika anledningar och därför kommer denna Byggfirma Stockholm att hjälpa dig om du vill slippa kaoset med att göra det själv. Vi har branschkunskapen, med vad allt det innebär. Våra medarbetare har omfattande erfarenheter och alternativa lösningar för den som vill ha tips och råd och som ett resultat av det kan denna byggfirma Stockholm erbjuda alltifrån ombyggnationer av kök, badrum och andra utrymmen. Kontor och företag? Lugn, Byggfirma Stockholm löser dina problem där också. Kort beskrivet så jobbar vi med stambyten, anpassningar av lokaler, etablering av butiker, ombyggnad av kontor, montering av inredning och uppbyggnad av showrooms.

Byggfirma Stockholm hjälper dig om du vill undvika problem

Vi jobbar över hela Norden och var våra uppdrag än är så har vi lärt oss att det viktigaste för våra uppdragsgivare är tillit, service, hållna tidsplaner och pris. Vi väljer därför att se denna kravbild som något positivt eftersom det gör att vi ständigt utvecklas och skaffar mer erfarenhet och något vi dragit nytta av, utan krav stannar verksamheten.

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Allt sedan vi etablerade Entreprenadhuset har vi strävat efter att bli så snabba och effektiva som möjligt, utan att tumma på resultatet. Byggfirma Stockholm vill att du ska känna dig lugn och avslappnad och så minimerar vi missförstånd. Därför kommer du tilldelas en kontaktperson när du kontaktar oss. Hos Byggfirma Stockholm är vi alltid uppdaterade och arbetar uteslutande efter gängse normer och standardiseringar. På så sätt blir alltid jobbet rätt utfört och så undviker vi ovälkomna missöden, exempelvis i våtutrymmen. Byggfirma Stockholm har allt för ett lyckat renoveringsresultat. Vi hjälper dig med konsultation och planering till att hitta rätt val av stil och färgval. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina partners. Låt oss visa att vi är att lita på! Kontakta oss här!

Byggfirma Stockholm
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider