Byggfirma Solna

Unna dig att anlita byggfirma Solna

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Går du och dagdrömmer om att fräscha upp ditt gamla eller nya hem, kanske ditt företag? Då ska du vända dig till byggfirma Solna för omgående hjälp. Varför? Vi har helt enkelt helhetslösningen på ditt kommande projekt, oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Solna med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med diverse anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

Våra uppdrag sträcker sig även utanför landets gränser, vilket har lett till att vi har etablerat oss med olika uppdragsgivare över hela Norden. Det gör oss oerhört stolta och ett förtroende vi gör allt för att upprätthålla genom extraordinära slutresultat. Bakom detta ligger hårt arbete och det är något byggfirma Solna inte har för avsikt att ändra på.
Vi värnar om förtroendet du ger oss, vara serviceinriktade och att våra projektledare alltid ser till att hålla utlovad tidsplan. Dessa löften gör att vi alltid ser till att vara på alerten för våra kunder.

Målsättningen för Entreprenadhuset är att jobba effektivt utan några onödiga störningsmoment. Med decennier av erfarenhet av vi lärt oss mycket. Kunden vill kunna känna att man anlitar en byggfirma Solna som står för sitt ord, är kundvänliga och serviceinriktade. Vi ser därför till att du får en och samma kontaktperson som alltid är lyhörd inför dina önskemål. Eller så lägger du förtroendet även där hos byggfirma Solna och låter oss komma med klassiska eller innovativa lösningar.
Vi hjälper dig med konsultation, planering till att hitta rätt val av stil och färg. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina samarbetspartners. Låt oss visa att vi är att lita på!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

6 + 6 =

Kontakta vår Entreprenad:

5 + 5 =