Byggfirma Solna

 

Unna dig att anlita byggfirma Solna

När du är ute efter en bra byggfirma i Solna så hjälper vi dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning! Vi samarbetar med branschorganisationen reco.se. Gå gärna in där och läs mer om våra recensioner, så vill vi tro att steget att kontakta oss ligger ganska nära i tiden.

Går du och dagdrömmer om att fräscha upp ditt gamla eller nya hem, kanske ditt företag? Då ska du vända dig till byggfirma Solna för omgående hjälp. Varför? Vi har helt enkelt helhetslösningen på ditt kommande projekt, oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Solna med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med diverse anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

En pålitlig byggfirma Solna

Våra uppdrag sträcker sig även utanför landets gränser, vilket har lett till att vi har etablerat oss med olika uppdragsgivare över hela Norden. Det gör oss oerhört stolta och ett förtroende vi gör allt för att upprätthålla genom extraordinära slutresultat. Bakom detta ligger hårt arbete och det är något byggfirma Solna inte har för avsikt att ändra på.

Vi värnar om förtroendet du ger oss, vara serviceinriktade och att våra projektledare alltid ser till att hålla utlovad tidsplan. Dessa löften gör att vi alltid ser till att vara på alerten för våra kunder.

Målsättningen för Entreprenadhuset är att jobba effektivt utan några onödiga störningsmoment. Med decennier av erfarenhet av vi lärt oss mycket. Kunden vill kunna känna att man anlitar en byggfirma Solna som står för sitt ord, är kundvänliga och serviceinriktade. Vi ser därför till att du får en och samma kontaktperson som alltid är lyhörd inför dina önskemål. Eller så lägger du förtroendet även där hos byggfirma Solna och låter oss komma med klassiska eller innovativa lösningar.

Vi hjälper dig med konsultation, planering till att hitta rätt val av stil och färg. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina samarbetspartners. Låt oss visa att vi är att lita på! Kontakta oss här!

Byggfirma solna
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider