Byggfirma Järfälla

När du söker byggfirma Järfälla, vi hjälper er!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har du en villa eller har du kanske en företagslokal som behöver renoveras så kan vi presentera skräddarsydda lösningar för just er. Huruvida om det är ett mindre byggprojekt eller en mer omfattande renovering ni är i behov av så kan vi erbjuda er rätt sorts åtgärder. Det finns en djungel av olika hantverkare och entreprenörer därute på marknaden som lovar guld och gröna skogar. Men du ska vara oerhört kräsen och till exempel välja att anlita Byggfirma Järfälla med största noggrannhet.

Vad kommer det kosta? Hur lång tid kommer det att ta innan vi har ett färdigt slutresultat? Det är vanliga frågor som dyker upp vi den här typen av projekt och vi vill ge er svaren så snabbt som möjligt. Det första vi behöver göra då är att träffas för en konsultation så att vi kan få en exakt bild av vad era önskemål med byggprojektet är. Vad förväntar ni er och vilka är förutsättningarna? Sedan kan vi lägga fram en offert till er efter ca 1-2 veckor, den får ni via mail från oss och om ni godtar den så kan vi sätta igång vårt byggprojekt. Då bokar vi in ett uppstartsmöte på plats, där våra erfarna och kunniga hantverkare tar vid tillsammans med er projektledare. Ni är i utomordentligt trygga händer i våra händer när du väljer oss för din byggfirma Järfälla! Under hela resans gång har ni dessutom en och samma kontaktperson som hjälper er och finns vid er sida. Vi tror på personlig kontakt och god kommunikation!

Ett klokt val är att prata med oss på Entreprenadhuset så kan vi guida dig genom de olika frågeställningar du har gällande ditt framtida renoveringsprojekt. Vi är din lösning om du söker en seriös och pålitlig byggfirma Järfälla. Vi erbjuder er endast de bästa projektledarna som får dina drömmar att bli verklighet. Att våra trettio års erfarenhet sedan kommer till sin rätt märker ni när arbetet flyter på problemfritt och säkert.
Vi är stolta över våra hängivna och duktiga hantverkare som arbetar hårt och engagerat för att projeket ska bli så bra som möjligt när vi står inför slutbesiktningen. Nu har ni hittat er byggfirma Järfälla, varmt välkommen till oss!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

13 + 14 =

Kontakta vår Entreprenad:

4 + 4 =