Byggfirma Ekerö

Anlita byggfirma Ekerö du också

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Går du och funderar över att fräscha upp ditt hem eller rent av ditt företag? Då ska du vända dig till byggfirma Ekerö så hjälper vi dig. Vi har allt det där du söker hos ett byggföretag.
Oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Ekerö med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med diverse anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

Bakom våra framgångar ligger hårt arbete och det är något byggfirma Ekerö vill upprätthålla genom att fortsätta i samma stil som hittills.
Vi värnar om förtroendet du ger oss, vara serviceinriktade och att våra projektledare alltid ser till att hålla utlovad tidsplan. Dessa löften gör att vi alltid ser till att vara på alerten för våra kunder. Våra uppdrag sträcker sig även utanför landets gränser, vilket har lett till att vi har etablerat oss med olika uppdragsgivare med våra grannländer.

Under åren har vi lärt oss mycket. För Entreprenadhuset är det viktigt att jobba effektivt utan några onödiga störningsmoment. Med decennier av erfarenhet har vi lärt oss av våra uppdragsgivare. Som kund vill man anlita en byggfirma Ekerö som är pålitligt, är kundvänliga och serviceinriktade. Vi ser därför till att du får en och samma kontaktperson som alltid är lyhörd inför dina önskemål. Eller så lägger du förtroendet även där hos byggfirma Ekerö och låter oss komma med klassiska eller innovativa lösningar.
Vi hjälper dig med konsultation, planering till att hitta rätt val av stil och färg. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina samarbetspartners. Låt oss visa att vi kan vår bransch utan och innan. Välkommen att kontakta oss!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

15 + 11 =

Kontakta vår Entreprenad:

8 + 3 =