Byggfirma Ekerö

 

Anlita byggfirma Ekerö du också

Söker du en byggfirma Ekerö? Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Går du och funderar över att fräscha upp ditt hem eller rent av ditt företag? Då ska du vända dig till byggfirma Ekerö så hjälper vi dig. Vi har allt det där du söker hos ett byggföretag. Vi samarbetar med branschorganisationen reco.se. Gå gärna in där och läs mer om våra recensioner, så vill vi tro att steget att kontakta oss ligger ganska nära i tiden.

Oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Ekerö med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med diverse anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

Byggfirma Ekerö hjälper dig om du vill undvika problem

Bakom våra framgångar ligger hårt arbete och det är något byggfirma Ekerö vill upprätthålla genom att fortsätta i samma stil som hittills.

Vi värnar om förtroendet du ger oss, vara serviceinriktade och att våra projektledare alltid ser till att hålla utlovad tidsplan. Dessa löften gör att vi alltid ser till att vara på alerten för våra kunder. Våra uppdrag sträcker sig även utanför landets gränser, vilket har lett till att vi har etablerat oss med olika uppdragsgivare med våra grannländer.

Under åren har vi lärt oss mycket. För Entreprenadhuset är det viktigt att jobba effektivt utan några onödiga störningsmoment. Med decennier av erfarenhet har vi lärt oss av våra uppdragsgivare. Som kund vill man anlita en byggfirma Ekerö som är pålitligt, är kundvänliga och serviceinriktade. Vi ser därför till att du får en och samma kontaktperson som alltid är lyhörd inför dina önskemål. Eller så lägger du förtroendet även där hos byggfirma Ekerö och låter oss komma med klassiska eller innovativa lösningar.

Vi hjälper dig med konsultation, planering till att hitta rätt val av stil och färg. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina samarbetspartners. Låt oss visa att vi kan vår bransch utan och innan. Välkommen att Kontakta oss här!

Byggfirma Ekerö
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider