Byggfirma danderyd

Unna dig att anlita byggfirma danderyd

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Byggfirma Danderyd 

Går du och dagdrömmer om att fräscha upp ditt gamla eller nya hem, kanske ditt företag? Då ska du vända dig till byggfirma Danderyd för omgående hjälp. Varför? Vi har helt enkelt helhetslösningen på ditt kommande projekt, oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Solna med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med diverse anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

Målsättningen för Entreprenadhuset är att jobba effektivt utan några onödiga störningsmoment. Med decennier av erfarenhet av vi lärt oss mycket. Kunden vill kunna känna att man anlitar en byggfirma Danderyd som står för sitt ord, är kundvänliga och serviceinriktade. Vi ser därför till att du får en och samma kontaktperson som alltid är lyhörd inför dina önskemål. 

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

15 + 15 =

Kontakta vår Entreprenad:

14 + 12 =