Byggfirma danderyd

 

Unna dig att anlita byggfirma danderyd

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Byggfirma Danderyd

Går du och dagdrömmer om att fräscha upp ditt gamla eller nya hem eller kanske ditt företag? Då ska du vända dig till byggfirma Danderyd för omgående hjälp. Varför? Jo eftersom vi har helt enkelt helhetslösningen på ditt kommande projekt, oavsett om det handlar om badrum med stambyte, kök eller andra ombyggnationer i ditt hem. När det gäller ditt företag utför byggfirma Danderyd med vår breda branschkompetens både det lilla och större jobbet med diverse anpassningar av lokaler, butiksetableringar, omfattande kontorsrenoveringar, montering av diverse inredning och kompletta uppbyggnader av olika showrooms.

Målsättningen för Entreprenadhuset är att jobba effektivt utan några onödiga störningsmoment. Med decennier av erfarenhet av vi lärt oss mycket. Kunden vill kunna känna att man anlitar en byggfirma Danderyd som står för sitt ord, är kundvänliga och serviceinriktade och som ett resultat av det ser vi därför till att du får en och samma kontaktperson som alltid är lyhörd inför dina önskemål. Kontakta oss här!

Byggfirma Danderyd
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider