Byggfirma Bromma

 

Varför ska jag välja byggfirma Bromma?

Letar du efter en byggfirma Bromma? Vi hjälper dig med både stora och små projekt, både som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Hög tid att göra sig av med det gamla slita och in med det nya fräscha och moderna? Vi har branschkunskapen, vilket kan vara rena grekiskan för den oerfarne. Våra medarbetare har omfattande erfarenheter och alternativa lösningar för den som vill ha tips och råd inom ombyggnationer. Byggfirma Bromma har ett omfattande resumé med byggnationer av kök, badrum och andra utrymmen. Byggfirma Bromma löser även dina problem när det gäller kontor etc på hos ditt företag. Kort beskrivet så jobbar vi med stambyten, anpassningar av lokaler, etablering av butiker, ombyggnad av kontor, montering av inredning och uppbyggnad av showrooms.

Byggfirma Bromma hjälper dig om du vill undvika problem

Vi samarbetar även med uppdragsgivare med våra grannländer. Var våra uppdrag än är så har vi lärt oss att det viktigaste för våra uppdragsgivare är pris, service, hållna tidsplaner och förtroende. Vi väljer att se detta som en styrka eftersom det gör att vi ständigt utvecklar vårt varumärke. Det vill vi gärna fortsätta göra och som ett resultat av detta är vi inte beredda att svika ett förtroende.

Vi samarbetar med branschorganisationen reco.se. Gå gärna in där och läs mer om våra recensioner, så vill vi tro att steget att kontakta oss ligger ganska nära i tiden.

När du hört av dig till oss kommer du tilldelas en kontaktperson, allt för den personliga touchen. Hos oss är vi alltid uppdaterade och arbetar uteslutande efter gängse normer och standardisering. På så sätt blir alltid jobbet rätt utfört och så undviker vi ovälkomna missöden, exempelvis i våtutrymmen. Byggfirma Bromma har allt för ett lyckat renoveringsresultat. Vi hjälper dig med konsultation, planering till att hitta rätt val av stil och färgval. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina samarbetspartners. Låt oss visa att byggfirma Bromma är att lita på! Kontakta oss här

byggfirma Bromma
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider