Byggfirma Bromma

Varför ska jag välja byggfirma Bromma?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Hög tid att göra sig av med det gamla slita och in med det nya fräscha och moderna? Byggfirma Bromma hjälper dig om du vill undvika problem. Vi har branschkunskapen, vilket kan vara rena grekiskan för den oerfarne. Våra medarbetare har omfattande erfarenheter och alternativa lösningar för den som vill ha tips och råd inom ombyggnationer. Byggfirma Bromma har ett omfattande resumé med byggnationer av kök, badrum och andra utrymmen. Byggfirma Bromma löser även dina problem när det gäller kontor etc på hos ditt företag. Kort beskrivet så jobbar vi med stambyten, anpassningar av lokaler, etablering av butiker, ombyggnad av kontor, montering av inredning och uppbyggnad av showrooms.

Vi samarbetar även med uppdragsgivare med våra grannländer. Var våra uppdrag än är så har vi lärt oss att det viktigaste för våra uppdragsgivare är pris, service, hållna tidsplaner och förtroende. Vi väljer att se detta som en styrka, det gör att vi ständigt utvecklar vårt varumärke. Det vill vi gärna fortsätta göra och vi är inte beredda att svika ett förtroende.

Vi samarbetar med branschorganisationen reco.se. Gå gärna in där och läs mer om våra recensioner, så vill vi tro att steget att kontakta oss ligger ganska nära i tiden.
När du hört av dig till oss kommer du tilldelas en kontaktperson, allt för den personliga touchen. Hos oss är vi alltid uppdaterade och arbetar uteslutande efter gängse normer och standardisering. På så sätt blir alltid jobbet rätt utfört och så undviker vi ovälkomna missöden, exempelvis i våtutrymmen. Byggfirma Bromma har allt för ett lyckat renoveringsresultat. Vi hjälper dig med konsultation, planering till att hitta rätt val av stil och färgval. Val av material är heller inte oviktigt och här är vi branschledande och samarbetar med genuina samarbetspartners. Låt oss visa att byggfirma Bromma är att lita på!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

11 + 14 =

Kontakta vår Entreprenad:

4 + 8 =